Hea reklaam müüb ... ! (ja annab märku kes on müüjaks)

Mul on väikesed lapsed. Väikestele lastele meeldib mürada, mängida, lasta liugu, kiikuda ja turnida. Kahjuks minu lastele ei olnud aias ei liumäge, kiiku ega muud mänguväljakut, peale hunniku kruusa.
Mõtlesime, et ka meie lastel võiks olla tore mänguväljak kus turnida, kiikuda ja mängida.

---
Minu kodu ja töökoha vahel on mitu mänguväljaku "näitust", mille pakutavad tooted tundusid olevat väga vinged, nagu näete ka piltidel. Mõtlesime, et just nende seast võiks teha valiku. Kahjuks aga sattusime ületamatu takistuse otsa. Kes nuputada tahab, võib vaadata kahte järgnevat pilti, mis on tehtud autoga möödasõites. Mõelge ja katsuge leida, mis võis meile saada takistuseks nende soetamisel. Piltidelt on välja cropitud kõik ebaoluline. Need, kes nuputada aga ei taha, kerige piltidest julgesti mööda.


Lahendus on järgmine: Kummagi nende puhul ei olnud võimalik saada korralikku vihjet tootjale-müüjale. Mõlemad jäid tee peale aga polnud mahti ekstra kinni pidada ja tutvuma minna, kas äkki on tootja olemas kuskil peenes kirjas. Esimese pildi puhul on olukord hullem, pole olemas ka reaalset müügipunkti, rääkimata siis mõnest selgitavast infotahvlist. Teise puhul on olemas nii oletatav müügipunkt ja ka infotahvel. Kahjuks on infotahvlil kirjas suurelt info, et tegeletakse mänguväljakute müügiga (nagu see poleks iseenesest mõistetav suure koguse mänguväljakute asetsemisel müügiplatsil), lisaks on olemas ka imepisikeses kirjas, rohu sees (pildil ei ole näha), ka veebiaadress. Kahjuks on aga see nii pisike, et vaatamata korduvatele katsetele seda lugeda, ei ole see meil õnnestunud. Ja me tegime seda korduvalt, ja korduvalt. Ainuke arusaadav asi on www seal ees.

Kuna kummagi tootja kohta rohkem infot me ei saanud oma põgusatel, aga igapäevastel möödasõitudel siis sai lapsele mänguväljak soetatud mujalt.

Turundusnõuanne: Kui te midagi reklaamite, ärge jätke tarbijat teadmatusse! Öelge tarbijale ka väga selgelt (ja nähtavalt), et kust saab lisainfot. Teie ettevõtte veebileht ei tohiks küll olla välireklaamide puhul info, mida möödasõitjate eest peita.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kui sa tervet rehkendust ei jõua tee pool

Aasta 2023 kokkuvõte

Aasta 2022 kokkuvõte