Toredad Eesti uudistooted - loodussäästlikud

Rõõm on tõdeda hiljuti üllatas mind uudistoode mida ei osanud otsidagi. Puidust ühekordsed piknikunõud. Rõõmu suurendas ka avastus et nõusid müüb Eesti ettevõte Woodish (huvitav, kas ka toodab?). Igaljuhul on tore, et on loodud alternatiivne valik plastikust nõudele, mis samas pole ka üüratult kallis. Ma vean kihla, et nendest puitnõudest jätkub kauemaks kui plastiknõudest millel on kombeks sulada kõveraks peale grillvorsti sisse suskamist.
Natuke seda firmat uurinuna selgus et ettevõtte üks vedajatest - Liina Joller on õppinud minuga samal erialal Tartu ülikoolis - ettevõtlus- ja tehnoloogiajuhtimist. Tore, et see eriala suudab süstida inimestesse toredaid ja innovatiivseid ideid mis ka teoks saavad.

Kommentaarid

Krista ütles …
Koduekstraski (Tartus) hakkasid silma samasugused puidust noad-kahvlid, kuid hulgema kogusena(vist 50 või 100 eset pakis).
maikel ütles …
Tere Krista,
tänud kommentaari eest. Kahjuks ma ise polnud varem üldse trehvanud selliseid asju, sellest ka mu vaimustus :) Kena teada et kuskilt on võimalik saada ka suuremas koguses puidust nõusid :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Kui sa tervet rehkendust ei jõua tee pool

Aasta 2023 kokkuvõte

Prantsuse keel selgeks: Lingvist versus Duolingo?